Feminisme

Ens reivindiquem com un dels pocs festivals amb una programació artística d’un 70% liderat per dones o persones dissidents dalt l’escenari, i per un 100% de l’equip gestor format per dones.

Cultura transformadora

Des d’una mirada interdisciplinar i intergeneracional l’objectiu és apropar, amb propostes artístiques tant emergents com de proximitat i també de més consolidades, la cultura contemporània al territori.

Territori

Un dels objectius també és decréixer i allunyar-nos de les característiques massives dels grans festivals, i propiciar la creació d’espais agradables, amb propostes fora del circuit mainstream i amb un missatge proper, coherent i responsable amb l’entorn i la ciutadania.

Pretenem descentralizar la cultura de les capitals d’estat i ho fem amb una programació i amb una gestió, en la seva majoria, de referents femenins, dissidents i feministes.

%

Programació artística de dones o persones dissidents dalt l'escenari

%

Equip gestor i organitzador format únicament per dones

Artistes que ja han passat per La Terrasseta:

SARA HEBE · QUERALT LAHOZ · LES TESTARUDES · JOAN GARRIGA I EL MARIATXI GAL·LÀCTIC · MARIA JAUME · ADALA · MISHA1DEM · ALBA MORENA · PAU VALLVÉ · LISASINSON · BAD MANNERS · ANNA ANDREU · TRIBADE · RUDYMENTARI · MAROON TOWN · FERRAN PALAU · JOAN COLOMO · LOS TIKI PHANTOMS · KETEKALLES · FLOX · HEPCAT · MAIO · LAS BAJAS PASIONES · AL·LÈRGIQUES AL POL·LEN

LA TERRASSETA 365

EL FESTIVAL

DONES REALS

AMB PAS FERM

LA TERRASSETA 365

EL FESTIVAL

DONES REALS

AMB PAS FERM