La Terrasseta es reafirma després d’aquests 13 anys ininterrumputs com el festival de música independent, cinema i arts de carrer de Tarragona.

%

Programació de dones / dissidents dalt l'escenari

%

Equip gestor i organitzador format per dones

Es reivindica com un dels pocs festivals amb una programació artística de més d’un 70% liderat per dones o persones dissidents dalt l’escenari, i per un 100% de l’equip gestor format per dones.

Des d’una mirada interdisciplinar i intergeneracional

l’objectiu és apropar, amb propostes artístiques tant emergents com de proximitat, com també de més consolidades, la cultura contemporània al territori.

L’objectiu també és decréixer i allunyar-se de les característiques massives dels grans festivals

i propiciar la creació d’espais agradables, amb propostes fora del circuit mainstream i amb un missatge proper, coherent i responsable amb l’entorn i la ciutadania.

Pretén descentralitzar la cultura de les capitals d’estat i ho fa amb una programació i amb una gestió, en la seva majoria, de referents femenins, dissidents i feministes tant a dalt com a baix de l’escenari.

Artistes que ja han passat per La Terrasseta:

SARA HEBE · LES TESTARUDES · JOAN GARRIGA I EL MARIATXI GALÀCTIC · QUERALT LAHOZ · MARIA JAUME · ADALA · MISHA1DEM · ALBA MORENA · PAU VALLVÉ · LISASINSON · BAD MANNERS · ANNA ANDREU · TRIBADE · RUDYMENTARI · MAROON TOWN · FERRAN PALAU · JOAN COLOMO · LOS TIKI PHANTOMS · KETEKALLES · FLOX · HEPCAT · MAIO · LAS BAJAS PASIONES · AL·LÈRGIQUES AL POL·LEN

LA TERRASSETA 365

EL FESTIVAL

DONES REALS

AMB PAS FERM

LA TERRASSETA 365

EL FESTIVAL

DONES REALS

AMB PAS FERM