14 · 17 SET

Parc Saavedra · Tarragona

La 12ena edició fidelitza el Festival La Terrasseta com una aposta de cultura contemporània.

La Terrasseta es reivindica com un dels pocs festivals amb una programació artística de més d’un 70% liderat per dones o persones dissidents dalt l’escenari, i per un 100% de l’equip gestor format per dones.

Des d’una mirada interdisciplinar i intergeneracional l’objectiu és apropar, amb propostes artístiques tant emergents com de proximitat, com també de més consolidades, la cultura contemporània al territori.

La Terrasseta es reafirma després d’aquests 12 anys ininterrumputs com el festival de música independent, cinema i arts de carrer de Tarragona.

%

Programació de dones / dissidents dalt l'escenari

%

Equip gestor i organitzador format per dones

L’objectiu també és decréixer i allunyar-se de les característiques massives dels grans festivals

 i propiciar la creació d’espais agradables, amb propostes fora del circuit mainstream i amb un missatge proper, coherent i responsable amb l’entorn i la ciutadania.

La Terrasseta pretén descentralitzar la cultura de les capitals d’estat i ho fa amb una programació i amb una gestió, en la seva majoria, de referents femenins, dissidents i feministes tant a dalt com a baix de l’escenari.

Artistes que ja han passat per La Terrasseta:

QUERALT LAHOZ · MARIA JAUME · PAU VALLVÉ · LISASINSON · FERRAN PALAU · MAIO · JOAN GARRIGA · ANNA ANDREU · TRIBADE · RUDYMENTARI · LAS BAJAS PASIONES · MAROON TOWN · KETEKALLES · ADALA · MISHA1DEM · BAD MANNERS · JOAN COLOMO · ALBA MORENA · LOS TIKI PHANTOMS · FLOX · HEPCAT · AL·LÈRGIQUES AL POL·LEN